ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Header Home
  • Header Home
  • Header Home

Η Εταιρεία - Ποιοι Είμαστε

Είμαστε μια πρωτοπόρος κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται στους τομείς των εμπορικών - βιομηχανικών και οικιακών κατασκευών, τη διαχείριση έργων και εγκαταστάσεων, την εκπόνηση στατικών μελετών καθώς και αρχιτεκτονικών μελετών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, και παροχής εξειδικευμένης συμβουλευτικής σχετικής με δομικά έργα.

Κύρια χαρακτηριστικά μας, η ποιότητα, η συνέπεια, η ευελιξία και η σύγχρονη προσέγγιση. Η ακρίβεια στο σχεδιασμό και η προσαρμοσμένη εκτέλεση στις εκάστοτε απαιτήσεις σε όλο το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών, εγγυώνται το άψογο δομικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Στόχος μας είναι να παραδίδουμε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε εντός προϋπολογισμού και χρονοδιαγράμματος, χάρη στην ορθολογική και αποτελεσματική διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, πόρων και εξοπλισμού.

Οι ευθείες και ξεκάθαρες γραμμές στην επικοινωνία και την οργάνωση, οι απαλές γραμμές στην δημιουργική αισθητική και η πελατοκεντρική αντίληψη συνθέτουν το δυναμικό σχήμα που αντιπροσωπεύει την εταιρική μας φιλοσοφία.

Αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι, σχεδιαστές, καθώς και διοικητικά στελέχη από μια ευρεία γκάμα ειδικοτήτων, επιλεγμένοι με τα πιο αυστηρά κριτήρια για την κατάρτιση, την εμπειρία και την αφοσίωσή τους στο όραμα και τους στόχους που έχουμε θέσει, αποτελούν την ομάδα της Vazeos Constructions.

Η αξιοπιστία, η τεχνογνωσία, η έμπνευση, η συνέπεια, η ταχύτητα στην απόκριση και η σημασία στη λεπτομέρεια είναι μόνο μερικά από τα συστατικά επιτυχίας που βρίσκουν απόλυτη εφαρμογή σε κάθε ένα από το πλήθος των απαιτητικών projects που έχουμε αναλάβει και φέρει εις πέρας, στη σταθερή διαχρονικά πορεία μας.  

Όραμά μας, ένα μέλλον χτισμένο σε γερά θεμέλια.

Σας προσκαλούμε να το γνωρίσετε…

 

Πελατολόγιο

Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, κτίζουμε δομές, σχέσεις εμπιστοσύνης και μακρόχρονες συνεργασίες με κάθε έναν από τους πελάτες που μας εμπιστεύεται για την υλοποίηση ή τη διαχείριση των κατασκευαστικών του έργων. Εδώ παραθέτουμε μόνο μερικούς από αυτούς:

Clients